Prosjekter

Ferdigstillte prosjekter

Det første prosjektet til Byggmontasje Øst AS var for Varner Prosjekt A/S i Stranden 1 på Aker Brygge, der vi var med på å rive Oslo flaggs lokaler og bygge disse om til en butikk som selger moteklær til damer. Vi hadde tømrerdelen som innebar innvendige vegger i stål og gips, ca 100 m2 med fasthimling og ferdigstillelse med dører, lister osv.
Butikken ble åpnet like før jul 2003.

Deretter hadde vi en liten jobb for ei hyggelig dame på Skjetten, der vi panelerte stue, listet og satte inn noen dører. Denne jobben var for å vise at vi også yter service til mindre kunder på privatmarkedet.

For Varner Prosjekt A/S har vi også tatt noen mindre jobber på: Glassmagasinet i Oslo og Stovner Senter i Oslo.

For A/S Gipsplatemontasje har vi tatt en jobb i Brumunddal som ble ferdigstillt Februar 2004, der vi har gipset og montert finer på ferdigsatt stål.

For L.L Hanstad har vi hatt en jobb på Oslo Slottsgartneri der vi gipset ferdige vegger.

For Eidsvoll Bygg og Anlegg har vi hatt to mann i en 2 måneders periode som har gått på yttervegger og generell tømring.

For Varner Prosjekt A/S ferdigstiller vi nå to butikker på Strømmen Storsenter. En ny butikk som heter Bodimondi ble åpnet torsdag 4. Mars 2004 der vi har stått for riving av eksisterende butikk og bygging av ny, med alt fra tak og vegger til prøverom og speilrammer i mdf-plater. Vi har også hatt noen vegger og diverse i den nye Wearhouse-butikken som åpner snart. Vi har også stått for byggingen av det store salgstorget som er plassert midt i butikken. (se bilde) Bilder av ferdigstillt butikk kommer senere.

Det store BI-bygget i Nydalen kalt Nydalen Campus, der har vi samarbeidet med Nord-Odal veggmontasje om å ta 2 av i alt 4 blokker med ytterveggene inn i lysgården. Hovedentreprenør for denne jobben er Edvardson Entreprenør Bygg AS.